Sziasztok, gyerekek, Farkas Zsolti vagyok, és szeretnék nektek mesélni a tegnapi kirándulásról, az élményeinkről. Keszthelyen  voltunk , és nagyon klassz volt.

Én a Vadászati Múzeumba mentem, mert az tűnt érdekesnek.  A buszon kellett eldönteni, hogy ki mit szeretne megnézni.

Aztán elmentünk ebédelni a molóra. Lángost ettünk meg hamburgert, és elindultuk a buszhoz, felszálltunk, es elindultunk a teszkóba venni kaját, mert ma nyársalunk.

Kitömött állatokat láttunk:  farkast , rókát,  nyulat,  bikát meg mindenfélé vadállatot, például oroszlánt, aztán madarakat, például varjút és sast. Utána elmentünk a  elmentuk a Festetics-kastély parkjába  játszani. Kérdéseket adtak, és meg kellett oldani.  

Az volt az egyik kérdés, hogy hányszor érjük át a nagy fát. Hát öten bírtuk átölelni. Meg kellett találni egy költő szobrát is.

Este csináltunk egy diszkót, az is nagyon állati volt. Én nem voltam, mert büntiben voltam. Este rosszak voltunk, én meg a haverom. Az előző nap voltam, az nagyon jó volt. Szép lányok voltak, és nagyon klasszak voltak a zenék. Volt LL Junior meg diszkó a Coronita meg ilyenek. Meg vendégek is voltak nálunk.

Tegnap le akartuk menni fürödni, de nem tudtunk, mert nem volt valami klassz idő.

Hát nagyon kár, hogy nem mentünk le. Nincs valami jó idő, amióta megjöttünk. Még csak egyszer voltunk lent a parton, de nagyon jól volt, mert kellemes volt a víz.  Meg játszottuk a vízben, kidobtuk a havert a vízbe.

Este elmentünk vacsorázni, kolbász volt kegyérrel meg mustár meg kecsap.

Ma éjjel jól aludtam, nem volt semmi gond.