Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Balaton

Az idei első, borsodnádasdi, keleméri és ózdi fiatalokból álló turnus filmje.

0 Tovább

Focimeccs a zánkaiakkal

Csá

Mai nap is nagyon jó volt. Játszottunk a zánkai csapatal fociztunk és kerverve osztottuk el a csapatot és nagyon jó volt, sok nevetséges dolog volt pl.. Bari Dávid fel rugta kb 5m magas fára a labdát, ő mászot fel érte mezítláb és Hervoly Márk tartott neki bakot és bár megcsúszott a lába, de nem volt gáz, mert leemelték a fáról és  folytattuk a focizást, mi nyertünk, aztán le mentünk a stranda ott is szuper volt utána meg főztünk!!!

 

Atosz

0 Tovább

A Purssly

Nagyon jó a nyaralás, nagyon sokat hülyéskedünk, sok új barátot szereztem.Minden nap kimegyünk úszni,kimegyünk a pályára focizni és szaladgálni. A szobaszemléken mindg jók vagyunk, reggelente megyünk futni és edzeni. Ma is lessz tábor tűz és foci, activityt is játszottunk tegnap este. Tegnap délután voltunk hajózni és egyesével bemehettünk a kabinba is. Az eddigieket nagyon élveztem és remélem nagyon jó lesz továbbra is.

 

 

                                                                                                         /Berki Richárd/

0 Tovább

Hajókázás a Balatonon

Reggel 7:15-kor felkeltünk, megreggeliztünk és elmentünk kirándulni Tihanyba és Zánkára.

Láttunk szép lovakat és templomot, ami lassan 1000 éves lesz. A templomtól pár méterre volt egy rész, ahol ha régen kiabáltak, 12-szer hallották vissza, de mivel házakat építettek a dombra, így elveszett a visszhang. Aztán nagyon sokat gyalogoltunk, de megérte, mert szép volt a látvány.

Zánkán strandoltunk, mindenki nagyon jól érezte magát. Majd később elmentünk hajókázni. Ez egy különleges élmény volt, mert a legtöbben most hajókáztak először életükben. Volt köztünk olyan is, akinek hányingere volt.

Visszatérve a partra, elmentünk ebédelni. Volt, aki lángost evett, és volt, aki hamburgert. Mikor mindenki megebédelt, hazamentünk és csapatokat alakítottunk. Volt, aki focizott, volt aki röpizett, és volt, aki zenélt.

Ezekkel a programokkal telt el a napunk. Nagyon izgalmas és felejthetetlen nap volt számunkra.

ÉS MOST MINDENKI HAPPY :)

Baranyi Patrícia és Kótai Gabriella

0 Tovább

Pestiek és borsodiak focimeccse a Balatonnál

Danó Roland vagyok Borsodnádasdról, és szeretnénk önnel egy interjút készíteni. Meg tetszik engedni?

Igen persze. Először is bemutatkozom: Szabó Zoltán vagyok, a fővárosi kilencedik kerületi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettese.

Milyennek tetszik gondolni a csapatát?

Hát, rosszat nem mondhatok, mert ha azt mondanék, akkor nem lennénk jó csoportvezető.

És az ellenfelet milyennek tartja?

Nagyon jónak tartom, főleg hogy tudomásom szerint van köztük egy NB III-as focista. Úgyhogy eléggé viszi a prímet, de reméljük, hogy a meccs végére jobbak leszünk.

Sokan tetszenek nyaralni itt a Balatonon?

Igen 68 fő. 10 felnőtt van és 58 gyerek.

Köszönöm az interjút, további jó üdülést!

0 Tovább

Balatanodai nyár

blogavatar

Ózd kistérségi diákok vagyunk. A Dr. Ámbédkar Iskola tanodaprogramjának résztvevőiként idén nyáron hét turnusban táborozunk Pálkövén. A blogon az élményeinket osztjuk meg.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek