Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Helló, Sellő!

A hangonyi és putnoki turnus médicsoportjának filmje világsztárok főszereplésével. A művet szintén a záróesten vetítettük le vendégeinknek, a főcím hátterét a festőcsoport készítette, a zenét pedig Kalocsai Zénó szerezte a zenecsoportból

2 Tovább

Rejtélyek a Balatonon

Tegnap az éj leple alatt kiosont három ifjú garázdálkodni.

Tegnap reggel 6 órára kellett volna elindulni de 6 óra 30 és 7 óra között indult. Amikor megérkeztünk Pálkövére, lementünk a strandra. De jött egy viharfelhő, és ki kellett jönni a vízből. Most itt vagyunk Pálkövén, a kreatív csoport lent van a strandon, a médiacsoport épp egy klipet állít elő, a főzőcsoport pedig főzi a gulyáslevest. Az út is nagyon jó volt ide a Balatonra. És nekem nagyon jó itt a strandon. Van egy jó fej táborvezető, akit úgy hívnak, hogy Marci.

Ja, és a három fiú pedig kikent egy másik fiút fogkrémmel, és bekopogtak más szobájába.

Gáspár Erik


0 Tovább

A média-dráma csoport tagja voltam

Azért jöttem a média csoportba, mert előzetesen nagyon megtetszett ez a foglalkozás. Az osztályfőnök is ajánlotta, mert beszédesek vagyunk, mi meg elfogadtuk. És most már nagyon örülünk, hogy elfogadtuk. Még annál is jobbat kaptam, mint amit vártam.

Sok mindent csináltunk a média csoporttal: interjúztunk, fotóztunk. Szerintem nagyon jól sikerült összedolgozni.

 

Interjút készítettünk például Tihany első szabadon választott polgármesterével vagy Orsós Sanyival, a főzőcsoport vezetőjével.

Az interjú úgy készül, hogy van egy diktafon, amivel odamegyek az interjúalanyhoz, és megkérdezem tőle, hogy csinálhatok-e vele interjút. Ha igent mond, akkor én kérdezek, ő meg válaszol.

A diktafon felveszi, amit beszélünk, és mi meg visszahallgatjuk. A visszahallgatott információt mondatokként írjuk be. A diktafon azért jó, mert pontos, és mi biztosan nem emlékeznénk minden információra, és akkor hallgatjuk vissza, amikor akarjuk.

 

Nagyon sok fotót is készítettünk. Megörökítettük a strandolást a Balatonon, a tihanyi kirándulást, a táncversenyt, a programokat, a focit, a röplabdát, főzőcsoport meg a hennacsoport munkáját.

Van egy tábori blog, ami arra való, hogy felhívjuk mások figyelmét az élményeinkre. A blogolás nagyon jó, én magam is csináltam bejegyzést.

 

Sokat tanultam ezalatt a néhány nap alatt. Megtanultam gyorsabban írni, mert sokat ültem a laptop előtt. Nagyon jól éreztem magam a csapattal, és én szerintem ők is nagyon élvezték, mert nagyon lelkesek voltak. Nagyon érdekes volt a foglalkozás, minden érdekelt minket.

Rontó Roberta

0 Tovább

Balatanodai nyár

blogavatar

Ózd kistérségi diákok vagyunk. A Dr. Ámbédkar Iskola tanodaprogramjának résztvevőiként idén nyáron hét turnusban táborozunk Pálkövén. A blogon az élményeinket osztjuk meg.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek