Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csótány, poloska?

Ma hajnalban megtámadott minket egy poloska vagy csótány? mindenesetre egy bogár. Megijedtünk, ezért menekülünk az ablakon keresztül hajnalok hajnalán és ezért Törpit kidobtuk az emeletről. Sajnos lebuktunk:), ezért visszamászott. Visszamentünk a szobába, hogy megtudhassuk valójában nem is bogaras a ház. Kiderült, hogy az nem is poloska vagy csótány volt, hanem egy picike bogár. Amikor ez kiderült égtünk keményen, mi fiúk, 11-en a szobában.:) Megágyaztunk, utána 2 percre mindenki aludt. 

Hárman felkeltek és megszivatták a többieket: megfogtak 2 tubus fogkrémet és szétkenték mindenkin. De megbánták amit tettek, mert vissza is kapták:).

Ma nagyon meleg napunk volt, reggel strandra mentünk, ebéd után médiafoglalkozáson voltunk, ahol fotóztunk, videóztunk és összállítottuk a mai blogbejegyzést és sok jó dolgot csinálunk.

Végül egy kis hasznos: holnap nagyon jó idő lesz, verőfény várható, délután 31-37 fok között lesz a hőmérséklet, a felhőzet elhanyagolható. Naptej és árnyék kötelező:)!

0 Tovább

A Purssly

Nagyon jó a nyaralás, nagyon sokat hülyéskedünk, sok új barátot szereztem.Minden nap kimegyünk úszni,kimegyünk a pályára focizni és szaladgálni. A szobaszemléken mindg jók vagyunk, reggelente megyünk futni és edzeni. Ma is lessz tábor tűz és foci, activityt is játszottunk tegnap este. Tegnap délután voltunk hajózni és egyesével bemehettünk a kabinba is. Az eddigieket nagyon élveztem és remélem nagyon jó lesz továbbra is.

 

 

                                                                                                         /Berki Richárd/

0 Tovább

Balatanodai nyár

blogavatar

Ózd kistérségi diákok vagyunk. A Dr. Ámbédkar Iskola tanodaprogramjának résztvevőiként idén nyáron hét turnusban táborozunk Pálkövén. A blogon az élményeinket osztjuk meg.

Legfrissebb bejegyzések

2011.08.09.

Utolsó kommentek