Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A büdös húspácolás

Császtok! Reggel a főzőcsoporttal elindultunk a teraszra húst pácolni, de még nem volt ott, mert a konyhások egy óráig vécéztek. Azt hittem, hogy soha nem fogjuk elkezdeni, de nagy nehezen megérkezett a hús.

Utána elkezdtük felvágni, de olyan kemény volt, hogy egy csorda marhát fejbe vágtam volna vele, és megdöglöttek volna. Jó sok idő múlva kiengedtett, elkezdtük egy olyan büdös pácba belemártani, mint a budi szippantó kocsi. A végén azt hittem hogy dobok egy rókát, de kibírtam.

Beri Krisztofer

0 Tovább

Interjú a főzőcsoporttal a grillhús sütésről

 Nehéz  közösen  dolgozni?

Nem nehéz  mindenki együtt működik.

És mi lesz a vacsora?

Mivel grillezünk,  ezért grillhús lesz    pertrezselmyes krumplival. 

Mik az alapanyagok?

Ételízesítő, só,bors,petrezselyem,olaj,citrom,krumpli.

         Milyen húsfélékből készültek?

 Disznóhúsból  és csirkemellből.

         Jól kijöttök a csapatotokkal?

   Igen, mindenkivel jó kijövünk.

 Csókolom Piri néni! Segítőkészek-e 

a gyerekek?

 Csoportbarátok néhányan, igen.

          És mely gyerekek?

          Orsi,Brigi,Judit,Vivi és hát nagyon aktív szokott lenni Zsolti is.

          Szeretik a gyerek a pácolt húst?

          Szerintem  igen,  a  kedvenc  ételeik  közé tartozik.

          Hogy érzitek magatokat a főzőcsoportban?

        Hát elég nehéz a főzőcsoportban dolgozni, mert meleg van! A tűz mellett van a legmelegebb, legalább 50, 60 fok. De, ha a gyerekeknek  ízleni fog a kaja, akkor örömmel csinálnom!

Készítette: Jocó&Emo

0 Tovább

Balatanodai nyár

blogavatar

Ózd kistérségi diákok vagyunk. A Dr. Ámbédkar Iskola tanodaprogramjának résztvevőiként idén nyáron hét turnusban táborozunk Pálkövén. A blogon az élményeinket osztjuk meg.

Utolsó kommentek