1.nap: Megrkeztünk
Megvolt a szoba beosztás és lepakoltunk a szobákba.Aztán egy fél óra múlva le mentünk a strandra.Visszajöttünk és játszottunk...csapatkvízt játszottunk.Utána takarodó volt és 11:00 lámpaoltás.

 

2.nap:

Felkeltünk 7:15-kor és felöltöztünk és 8:00-kor szoba szemle volt. Aztán reggeli és pár perc pihenő aztán reggeli eligazítás. Az egyik csapat lement a strandra, a másik pedig foglalkozáson vett részt.  A strandon nagyon jó volt, nagyok voltak a hullámok és játszottunk velük. Aztán aki lent volt a strandon az vissza jött és elkezdett főzni húsoslecsót! és sütöttem vakarót. Nagyon finom lett a kaja,ízlett mindenkinek. Utána volt egy fél óra pihenő , utánna játszottunk sokat, nagyon jó volt 10:00 takarodó, 11:00 lámpoltás.

 

 

3.nap:

Felkeltünk, 6:11 felöltöztünk és 7:00 szoba szemle. Utána reggeli , reggeli eligazítás és mentünk Tihanyba. Tihanyba felmentünk a Tihanyi Apátsághoz, ott bementünk a kolostorba. Utána mentünk a strandra, nagyon jó volt csúszdáztunk mindnyájan. Utánna kapott mindenki jégkrémet és mentünk hajókázni. Aztán vissza jöttünk de előtte kaptunk hamburgert vagy lángost, utána haza indultunk.

                                                                                                                                 /Váradi Szintia/

Viszlát legközelebb !! :)