Kedves olvasók!

Amikor egy olyan csodálatos és látványos helyre utazunk el, mint a Balaton, akkor érdemes felkészülni mindenre. Ezt tapasztalatból írjuk minden Balatonra vágyó embernek. Például: amikor megérkeztünk, nagyon jónak tűnt az egész, de kiderült, hogy könnyen lehet sebeket szerezni, mert minekünk ebben volt is részünk. Amikor elsőnek úsztunk a Balatonban, akkor levágta majdnem mindnyájunknak a kagyló a lábunkat, ez fájdalmas s egyben izgalmas is volt.

Egyszer belecsúsztam a vécébe, mert táncoltam a Laurával, egyébként Szandi vagyok. Másodszor a Zsuzsinak becsukták a lábát az ajtóval, meg a fejét, szerencsére nem lett semmi baja.

Egyébként rosszak vagyunk, mert már két napja nem alszanak alattunk a Béciék, ő és Rozi néni a mentoraink, azért nem alszanak, mert nem ették meg a bárányhúst, hahaha, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy egyszerűen nem tudunk aludni, mert olyan izgatottak vagyunk a holnapi nap miatt, mert holnap megyünk Tihany-Füredre hajóval a Balatonon át.

Volt sok élmény, és egyre jobbak lesznek. Például: leestünk az ágyról, stb. Egyébként a Zsuzsa a vécében aludt el, és magához szorította a bögréjét. A Rózsika úszott a Balatonban gyerekúszógumival.

Hát szerintem ennyi lenne, köszönjük minden kedves embernek, aki olvasta ezt a naplót, és velünk élték át a boldog perceket.

Váradi Rozália, Váradi Laura, Putnoki Szandi, Váradi Zsuzsa

Képünkön a szerzők (balról jobbra, felülről lefelé): Zsuzsi, Szandi, Rozi, Laura.

Fotó: Nagy Gábor.