Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy balatoni zombi a médiafoglalkozásról

0 Tovább

Próbál a tánc-dráma csoport

 

 

 

 

 

Fényképészek: Bari Richárd, Nagy Marcella, Puzder Renátó

0 Tovább

Balatoni kirándulás

A Balatonra szombaton reggel 6 órakor indultunk el. Elég hosszú volt az út, de sok pihenő volt, így kajálni is tudtunk.  4 körül megérkeztünk Pálkövére, amikor megtörtént az eligazítás, és megkaptuk a szobákat. Aznap már nem fürödtünk a Balatonban, de így is  jól éreztük magunkat. Vasárnap nem volt különösebb programunk, csak a táborban és  a strandon tartózkodtunk, estefelé volt egy vetélkedő, utána takarodó, majd villanyoltás. Hétfőn reggeli után elindultunk Tihanyba. Megnéztük a tihanyi apátságot, és elmentünk hajókázni is. Zánkán megálltunk egy kicsit strandolni, majd estefelé volt egy kvíz, ami a hétfői napról szólt. Még aznap estevoltak sportfoglalkozások is, pl. foci, röplabda, pingpong. Utána megfürödtünk, majd tábortűz. Kedden grilleztünk, jól laktunk a krumplival és a hússal, utána egy kis bulit tartottunk, amin nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük, jövőre is lesz egy ilyen lehetőség, hogy eljussunk ide.

Bíró Adrienn, Váradi Béla, Barta Balázs


0 Tovább

Támogatóink

0 Tovább

Képzős csoportunk

Kellék, jelmez és díszlet készül a tánc-dráma csoport előadásához.

Operatőr: ifjabb Harkály Csaba.

Fotók: Puzder Renátó, Bari Richárd

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Tovább

Hajóka

Most épp csodálatos helyen voltunk, nagyon élvezetes volt, épp a strandon voltunk, és csúszdáztunk, ami nagyon izgalmas volt… Ja, és nem is volt mély a víz, ezért tudtunk menni beljebb is.

Most épp Zánkára tartunk hajókázni, nekünk ez még új dolog… Ha visszaérkezünk a hajókázásról, akkor lesz vacsora, amit szerintem minden gyerek annyira vár, mint én.

A Balaton egyszerűen csodálatos, nem lehet vele eltelni, mert olyan gyönyörű. Legszívesebben itt maradnék… De néha olyan unalmas.

Putnoki Szandi, Váradi Laura, Váradi Rozália, Váradi Zsuzsi


 

0 Tovább

Nekem a Balaton a Riviéra

Nagyon jó a Balaton, csak néha hideg a víz… Érted?!

A vízben a kakasviadal volt a legélvezetesebb. Azt úgy kell, hogy egymás nyakába kell ülni a vízben, és egymást le kell húzni. :D

Sokat napozunk. ”Nyári dallam járja át a szívem, nyári napfény égeti a testem.”

Sok a hínár-sövényzet, elkellene egy STIHL-kasza.

Jó minden, van csocsó meg biliárd, csak éppenséggel soha nem jutunk oda.  Vannak a házban ilyen kukkoló nyílások. A boltban lehet kapni szalonnás orbitot. Ettünk zsíros deszkát is. Gazsi éjszaka horkantott. És találtunk milánói vakarónit a földön.

Bartus Alex,Tóth Győző, Barta Balázs


0 Tovább

Interjú Kittivel a büféből

Ricsi: Hogy érzi itt magát ?

Kitti: Nagyon jól érzem magam!

Ricsi: Mit csinál egyébként, amikor nem itt dolgozik ?

Kitti: A barátnőimmel vagyok általában.

Ricsi: Mit gondol erről a turnusról ?

Kitti: Nagyon aranyosak vagytok, és nagyon sok programban vesztek részt.

Ricsi: Rosszak vagyunk, jók,vagy közepesek ?

Kitti: Nagyon jók vagytok !

Renátó: Az király! És miért nem lehet energiaitalt venni ?

Kitti: Mert gyerekek vagytok, és nem tudtok tőle aludni este !

 

Riporter: Bari Richárd, fotós: Puzder Renátó


0 Tovább

Sürgés-forgás a főzőcsoportban

 

 

 

 

 

A fotókat a médiacsoport tagjai készítették.

 

 

0 Tovább

Út a Balatonhoz

Kedves olvasók!

Amikor egy olyan csodálatos és látványos helyre utazunk el, mint a Balaton, akkor érdemes felkészülni mindenre. Ezt tapasztalatból írjuk minden Balatonra vágyó embernek. Például: amikor megérkeztünk, nagyon jónak tűnt az egész, de kiderült, hogy könnyen lehet sebeket szerezni, mert minekünk ebben volt is részünk. Amikor elsőnek úsztunk a Balatonban, akkor levágta majdnem mindnyájunknak a kagyló a lábunkat, ez fájdalmas s egyben izgalmas is volt.

Egyszer belecsúsztam a vécébe, mert táncoltam a Laurával, egyébként Szandi vagyok. Másodszor a Zsuzsinak becsukták a lábát az ajtóval, meg a fejét, szerencsére nem lett semmi baja.

Egyébként rosszak vagyunk, mert már két napja nem alszanak alattunk a Béciék, ő és Rozi néni a mentoraink, azért nem alszanak, mert nem ették meg a bárányhúst, hahaha, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy egyszerűen nem tudunk aludni, mert olyan izgatottak vagyunk a holnapi nap miatt, mert holnap megyünk Tihany-Füredre hajóval a Balatonon át.

Volt sok élmény, és egyre jobbak lesznek. Például: leestünk az ágyról, stb. Egyébként a Zsuzsa a vécében aludt el, és magához szorította a bögréjét. A Rózsika úszott a Balatonban gyerekúszógumival.

Hát szerintem ennyi lenne, köszönjük minden kedves embernek, aki olvasta ezt a naplót, és velünk élték át a boldog perceket.

Váradi Rozália, Váradi Laura, Putnoki Szandi, Váradi Zsuzsa

Képünkön a szerzők (balról jobbra, felülről lefelé): Zsuzsi, Szandi, Rozi, Laura.

Fotó: Nagy Gábor.

0 Tovább

Balatanodai nyár

blogavatar

Ózd kistérségi diákok vagyunk. A Dr. Ámbédkar Iskola tanodaprogramjának résztvevőiként idén nyáron hét turnusban táborozunk Pálkövén. A blogon az élményeinket osztjuk meg.

Legfrissebb bejegyzések

2012.08.29.
2012.08.29.
2012.08.20.
2012.08.20.

Utolsó kommentek